fredag 12 november 2010

Rosendalspasta!

Till 10 HUNGRIGA personer=)

Marinera 2 kg kycklingfilé (delad i lagom stora bitar=)) i 1 dl soja, 1 dl olja och 3 msk citronsaft. Låt det gärna ligga över natten.

Koka 1 kg trefärgad pennepasta.

Koka ihop en sås på:
8-9 dl grädde
6 msk pesto (ev mer)
1 msk sambal oelek (ev mindre)
2-3 dl soltorkade tomater i olja (hackas)

(Hit kan allt förberedas dagen innan!)

Lägg pastan i en ugnsfast form (långpanna). Lägg ut den råa, marinerade kycklingen på pastan och slå sen såsen ovanpå. In i ugnen 225 grader i 20 minuter.

Innan servering läggs ruccola, riven parmesan och pinjenötter ovanpå.

Det blir succé!!!=)

2 kommentarer:

  1. Tack för matlådan!!! Grymt Gott var det,du kan bara du vill ;)

    SvaraRadera
  2. =)....tror faktiskt inte det....va nog bara tur=)

    SvaraRadera