Antal portioner: 4
Ingredienser
4 st äggulor
4 msk socker
2 dl grädde, vispad
4 tsk florsocker
4 tsk nescafé
4 tsk kakao
4 msk konjak
4 st halva äggskal
4 msk socker
2 dl grädde, vispad
4 tsk florsocker
4 tsk nescafé
4 tsk kakao
4 msk konjak
4 st halva äggskal
Gör så här
1. Koka äggskalen.
2. Vispa äggulor och socker.
3. Vispa grädden och häll ner i äggblandningen.
4. Häll upp i portionsglas.
5. Ställ in i frysen (flytta in till kylen ca 30 minuter innan servering)
6. Precis innan servering - lägg på florsocker, nescafé och kakao i små "öar".
7. Häll 1 msk cognac i äggskalet och placera mitt på.
8. Servera. Låt gästerna hälla konjaken över desserten och blanda ihop allt.
Sicket sammanträffande, var på Orion idag och fikade med hockeymammorna, denna efterrätt var en av dagens samtalsämne, skulle visst serveras till påsk :) // Ella
SvaraRaderaTror nog att det kan vara en passande påskefterrätt!!=)
SvaraRadera