söndag 3 oktober 2010

Awesome gårdag....

....i all bemärkelse.....

Började dagen med Gekås....... jättebra dag när det ryktades om att de slog nåt slags rekord.... i folkmängd!!!.....men in kom vi ganska snabbt......Gick även bra där inne...... men ut.....vi kom inte ut!!! säkert 3 timmars kö och jag skojar inte.....SUCK..... det va inte ens värt att stå i kön för att få med sig sina shoppingfynd hem.... När de väl öppnade en extrakassa för 10 varor, va det inget att fundera över.....bara att sålla.....tur att vi va fem personer, så man fick med sig lite hem iaf=)

Gekås har inte bara skit!!! Kitchen Aid för 4000.....ett kap.....åhhhh...... eh, nej, den fanns inte med i månadens budget....=(


Sen snabbt hem i 140.... tidsplanen följdes hela vägen inne på Gekås tills vi hamnade i kön......nu var vi sena.....

Hem kom vi......Tacos i Viskafors..... snabbfix och sen in till stan för att värma upp för kvällen....

KusinElin hade fixat biljetter till Show up på Åhaga och lite bubbel som fördrink=)

MASSA duktiga och lovande designers........

och givetvis kvällens höjdpunkt....Oskar Linnros!!!!





Efter Åhaga gick vi till Bara för att möta upp lite folk.... härlig stämning!

vet inte om jag gillar det eller ej.... men när wolly i baren serverade en Taittinger med hälsning från andra sidan baren....va det bara att tacka och se glad ut..... värre blev det sen när personen från andra sidan baren ville komma över och ge komplimanger.....eh.....hjälp!

McDonalds vid tre kändes helrätt för stunden....ännu mer rätt kändes det att gå på efterfest till halv fem..... känns inte lika bra idag......men buzz spela vi....och om jag inte minns fel.....så vann jag väl över dig iaf Linus....eller???


Gårdagen fick 5 av 5 toasts!!

1 kommentar:

  1. låter ju som en kanon kul helg :) 5 av 5 toast e ju inte illa pinkat heheh..3 veckor kvar sen kan jag också va med på bus!! hahah

    SvaraRadera