lördag 9 oktober 2010

Fredagskväll...

i Viskafors.......Pussel.....vet ni hur underskattat det är......hur kul som helst juh!!!.....men åhhhh va störigt när man fastnar och inte hittar en enda bit....... och åhhhh va störigt mamma tycker det är att ha ett pussel liggande på vardagsrumsbordet i en månad! men så kan det va ibland!

Lite TV, mycket godis och chips......och MYCKET prat.....pappa gillar inte alls att jag bor själv, för han tycker att jag tjatar hål i hans huvud när jag kommer dit.......trodde det var bra att vara social och prata lite.....har man mycket att säga så har man!!! och ju fortare man pratar, desto mer hinner man juh säga=)

När väl luften gått ur oss alldeles för sent på kvällen kom killarna hem och blev helt förskräckta - Va ska ni gå och lägga er nu? Ska vi inte umgås.....klockan 00.30.....eh, nej..... går och borstar tänderna och ska gå och lägga mig......lyfter på täcket och vad ligger där.......EN GURKA....... går ner till vardagsrummet för att där se två killar som ligger dubbelvikta.......ha... ha... ha..... lustiga killar det där!!!.....=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar